Historiku i Pacientit

“Për stafin punues në spitalin ACIBADEM”

Për stafin punues në spitalin ACIBADEM   Trajtimi në këtë spital prej dites së parë që jem shtri ka qene shumë I mirë dhe jam trajtu ne mënyrën ma të mirë të mundshme që mundet me ekzistu. Ky trajtim ka fillu nga Prof. Dr. Sami Karti që ka kry punen e tij me shumë përgjegjësi […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Futbollisti I njohur Brazilian, Neymar viziton Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem

Futbollisti i  famshëm Neymar da Silva Santos Junior lojtar i futbollit Brazilian , i cili është aktualisht me ekipin e Spanjës Barcelona,  vizitoi Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem  Fulya më 12 Janar 2015.  Neymar, i cili është në Turqi për të marrë pjesë në një turne në të cilin Acibadem është sponsori  I kujdesit shëndetësore, programoi […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Sofiye Osmanollaj: “Faliminderit”

Une Sofije Osmanollaj falenderoj spitalin Acıbadem qe beri te mundur operimin tem pa asgje problem, duke e filluar nga mjeket ma te specializuar, perkthyesen Sadijen dhe Azra, te cilat me kan  berre prane. Falenderoj Stafin e infermiereve. Ishte nje pritje jashtzakonisht e mire. Faliminderit Sofiye Osmanollaj

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Acibadem, një markë botërore në shëndetësi

Turqia, një shtet që në sajë të joshjes historike dhe turistike po rrit shpejt numrin e turistëve që e vizitojnë, është gjithashtu një tërheqje e madhe në aspektin e turizmit mjekësor. Investimet e bëra në veçanti në sektorin e shëndetësisë e kanë dalluar këtë vend si një yll në rritje në botë. Tani, shumë vende […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Saimir Kurti – Ortopedika – Albania

Tema: Letër falenderimi Adresa: Spitali Acibadem Ankara 630 Rr.6 Oran Cankaya 06450 Ankara Drejtorisë së Përgjithshme të Spitalit Acibadem Ankara ANKARA I nderuar Drejtor i përgjithshëm, Për shkak të një problem që bashkëshortja ime kishte në këmbë, jemi duke u trajtuar në Departamentin e Ortopedisë në spitalin tuaj. Dëshiroj të theksoj se jemi shumë të […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Dr.Sci.Edin Kolgeci – Kosovo

Dear mrs.Bengu, I am writing to express my sincerest gratitude and appreciation for the members of your staff who cared for us during our recent stay at your institution-Acibadem Hospital-Maslak. I had no doubt about your profesionalism and quality services but I experienced and I was surprised for good with your organization, management and hospitality. […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Zlatan Zirojevic – Neurosurgery – Bosnia

Dragi prijatelji bolnice ACIBADEM Istambul, Ovim putem želim da vam čestitam Kurban Bajram,da vam podari sve blagodati ovoga svijeta mnogo srece,zdravlja,ljubavi I uspjeha “BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ” !!!! Cilj moga javljanja je da kažem par riječi o vašoj klinici. Nakon godina borbe za život moga sina Zlatana rođ.1985 g. a koji je obolio 1994.g.od […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Hygerta Lalaj – Pediatric CVS – Albania

We, the family of Hygerta would like to thank Acıbadem Bakırköy Hospital for the care and support given to us… 1. We thank the doctor for taking the responsibility of the surgery. 2. We thank the nurses for the good care they gave tu us, especially the nurses in the floors 5 and 8. 3. […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Fatmir Sheshi – Organ Transplantation – Albania

PATIENT FINDS CURE IN TURKEY 47-year old Fatmir Sheshi who had been suffering from kidney insufficiency secondary to hypertension was born again after the kidney donation of his sister, Luljete Shukellari. Fatmir Sheshi left his home country Albania to visit Turkey in his quest to find a cure for his illness. He gained his health […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment

Amra Kurtagiç – Interventional Radiology – Bosnia

Acıbadem Hospital is a first class institution with its professional staff. Special thanks to Olcay Cizmeli , Severcan Eralp who has been extraordinarily patient and Burak Yildirim for their excellent assistance. Severcan Eralp organized everything perfectly for us, offered her help every necessary time. Also hospital facilities are great, extra clean. Acıbadem Hospital has extraordinarily […]

Posted in Stories-Pacienti | Leave a comment