Teknologjia

teknologjia

Grupi Spitalor Acıbadem zotëron teknologji të fjalës së fundit, aparatura imazherike me rezolucion të lartë dhe aparatura të cilësisë më të lartë për procedurat e trajtimit. Kjo mbështet aftësinë tonë në dhënien e rezultateve më të mira dhe trajtimin më efikas të mundshëm.

Grupi Spitalor Acıbadem ju ofron aparaturat më moderne mjekësore në Turqi si dhe është pikë referimi në botë për diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit në sajë të teknologjisë së fjalës së fundit dhe pasurisë së njohurive e eksperiencës së krijuar.